NOVÝ WEB ZDE


Zpět na úvodZpět na úvodZpět na úvodZpět na úvodZpět na úvodZpět na úvodZpět na úvodZpět na úvodZpět na úvodZpět na úvod

Zápis žáků do 1. třídy a přípravné třídy pro školní rok 2021/2022

17.03.2021 / 6:43

 

Vážení rodiče,

v souvislosti s protiepidemickými opatřeními je třeba organizaci zápisu přizpůsobit tak, aby byla zaručena bezpečnost dětí i dospělých, respektovány individuální možnosti a omezení jednotlivých účastníků a zároveň splněny všechny zákonné povinnosti.

 

Zápis k povinné školní docházce do 1. tříd Základní školy Litovel, Vítězná 1250 proběhne 

 od 1. 4. do 16. 4. 2021.

Vzhledem k výše uvedeným mimořádným opatřením situace vyžaduje organizovat zápisy bez osobní přítomnosti dětí ve škole.  Upřednostníme podání přihlášky bez osobní přítomnosti zákonného zástupce dítěte ve škole.

 

Zákonní zástupci, kteří budou žádat o odklad povinné školní docházky, musí doložit doporučující stanovisko dětského lékaře a doporučení školského poradenského pracoviště. Pokud rodiče v této mimořádné situaci tyto dokumenty nevlastní, domluvíme se telefonicky nebo emailem na dalším termínu.

V případě udělení odkladu povinné školní docházky, můžete své dítě přihlásit do přípravné třídy, která bude třetím rokem otevřena na naší škole podle zájmu rodičů.

 

Rodiče mají k výběru tři možnosti, jak získat a podepsat přihlášku:

1. Elektronicky zápisem přímo do formuláře na webu https://aplikace.skolaonline.cz/SOL/PublicWeb/zsviteznalitovel/KWE015_Prihlaska.aspx?ID=40208

(Odkaz bude platný od 1. 4. do 16. 4. 2021). Odesláním elektronicky vyplněné přihlášky rodiče okamžitě získají Informace o registrování žáka do systému. Informace nezavírat, ale zvolit odkaz. Stáhněte si prosím přihlášku k zápisu. Tuto přihlášku rodiče uloží, vytisknou, případně doplní další důležité údaje a podepíšou. Na stejném místě se vygeneruje i Žádost o odklad.

 

2. Z níže uvedených odkazů si rodiče stáhnou soubor „Žádost o přijetí do 1. třídy 2021 - 2022“, vytisknou, ručně vyplní a podepíšou.

 

3. Formuláře si můžete vyzvednou přímo ve škole v přízemí na recepci.

 

Ve všech  případech je potřeba podepsanou přihlášku doručit do školy, a to těmito způsoby:

  1. Do poštovní schránky na budově školy s označením obálky Zápis do 1. třídy
  2. Poštou s označením obálky Zápis do 1. třídy

K podepsané přihlášce přiložte, prosím, případnou žádost o odklad a přihlášku do přípravné třídy. Jejich tiskopisy si stáhněte z níže uvedených odkazů, které najdete na stránkách školy www.zsviteznalitovel.cz  Dokumenty – Žádosti ke stažení

 

Případné dotazy na tel. 739 496 159 nebo e-mail: skola@zsviteznalitovel.cz

 Žádost o přijetí do 1. třídy

 Žádost o odklad povinné školní docházky

 Žádost o přijetí do přípravné třídy

 

Pokračujte na:
Školní jídelna Sportovní hala Plavecký bazén Školní družina
Škola Online

Pro školy